Двустаен апартамент, София, Левски В

  • 2 стаи,
  • 70 м2,
  • Етаж 2
Продава

77,000 EUR

Цена/кв.м. 1100.00 EUR
Особености

МЕА - недвижими имоти продава слънчев 2-стаен апартамент, с източно изложение, разположен на втори (непоследен) жилищен етаж, в новострояща се луксозна жилищна сграда, със степен на завършеност на Акт 14 (груб строеж, със стени и покрив) в ж.к Левски "В" 2. Сградата е със 10 апартамента и едно ателие, разположено на партрен етаж, кота 0,00 . Има три жилищни етажа с по три апартамента на етаж - 2 двустайни и един тристаен. На таванския етаж ема само един апартамент.

Жилището, което виждате е със застроена площ 56,75 кв. м. (с общите части - 70,39 кв. м.) и се състои от :
Дневна с кухнунски бокс, стая, баня с тоалетна, килер, коридор и тераса. Посечените на разпределнието размери са светли площи, образувани между зидовете на стаите.

За паркиране на семейния автомобил предлагаме три решения:
- надземно паркомясто, открито, при цена - 7500 евро ;
- надземно паркомяста, закрито - 11500 евро ;
- надземен гараж с площ 19,70 кв.м и с ширина над 3,00 м - 20500,00 евро.

На посочената в обявята цена само сега вие получавате жилището си, съгласно изисквянията на Акт 16 "Разрешение за ползване на сградата", а именно :
Входна врата, ПВЦ дограма с К-стъкло, ел. табло с положени ел. мрежи, ключове и контакти на стените изводи за осветителни тела, положени мрежи за телекомуникация - контрол на достъпа, телевизия и интернет, с табло за управление на достъпа до сградата; прекарани водопроводни и канализационни мрежи с тапи на изводите на трабите за присъудиняване към санитарна арматура. Таваните и стенти са измазани и шпакловани - готови за нанасяне на боя. Пода в стаите и коридорите е на замазка и е готов за плогане на настилки - паркет, ламинат или керамика. Банята е измазана и е подготвена за плогане на керамика по пода и стените. Терасите са измазани, боядиасани, емат монтирани парапети пода е с керемична облицовка. Всички общи части на сградата - асансьор, стълбища, фасади, ландшаф са напълно завършени от строителя и са изпълненени съгласно одобрения ивестиционне проект.

Предлагаме гавкава система за разсрочване на плащането на цената с остатъчна сума на последното плащане предииздаване Акт 16 . Расрочената цена е без лихва. Съдействаме за изгодно банково кредитиране от банки партньори на аганцията.

За информация, оглед и проджба ... , моля не се колебайте да се свържете с мен.

Обявата е публикувана от - МЕА

  • Код на Обявата :
    8187747
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    70 m2
  • Етаж :
    2 от 4
  • Публикувана на:
    25/07/2023
  • Обявата е в сайта:
    282 дни
  • Тип строителство :
    Тухла - нова
Описание на имота
  • Асансьор

  • До ключ

Имоти София

Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от МЕА от Плевен. ApartamentiSofia.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с МЕА от Плевен за пълни подробности и допълнителна информация.