Къща, Велико Търново област, с.Леденик

  • 243 м2,
  • Етаж
Продава

310,000 EUR

Цена/кв.м. 1275.72 EUR
Особености

с. Леденик

Екипът на Виктория Имоти предлага на своите клиенти чудесно предложение за новопостроена къща в село Леденик, разположено само на 2 км западно от Велико Търново. Имотът е изпълнен с тухли "Винербергер", 10-сантиметрова външна изолация, 22 бетонни колони и 3 земетръсни шайби. Покривът също е изпълнен с висококачествени материали - дървена конструкция, изолация, метални керемиди. Цялата конструкция на имота е желязобетонна, като е строена с три бетонни плочи.

На РЗП от 236 кв.м. са раположени следните помещения: първо ниво - входно антре, просторна всекидневна с обособен кът за голяма кухня и кухненски остров, санитарен възел, голямо котелно помещение с излаз към задния двор, стълбище за второто ниво; втори етаж - родителска спалня с гардеробна и собствен санитарен възел, две детски стаи, една от които с тераса, коридор, два санитарни възела и мокро помещение.  На първото ниво са предвидени предимно френски прозорци, което прави целият етаж изключително светъл и уютен. Къщата е ориентирана изцяло на юг, като от всички помещения се разкрива прекрасна гледка към отсрещните хълмове и предбалкана. Пред нея има изградена немалка веранда, както и навес с изнесени изводи за ток и вода, където може да се разположи барбекю и голяма маса.

Отоплението и охлаждането са решени с изградена система с термопомпа с конвектори и  подово отопление, което е изградено във всички стаи, включително и санитарните възли. Подовата настилка е саморазливна замазка. При продажбата на имота ще бъде предаден и интериорен проект за обзавежането и осветлението й.

Къщата е завършена в етап "груб строеж", с издадено удостоверение за приемане на конструкцията!

Дворното място е с площ от 770 кв.м., с лека денивелация. В него е изградена пречиствателна станция към къщата, като има разрешение за строеж както на ограда, така и на голям двоен гараж с директен подход от улицата. Достъпът по имота е целогодишен, по асфалтов път. 

12345

Обявата е публикувана от - Виктория имоти

  • Код на Обявата :
    8589716
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    243 m2
  • Етаж :
  • Публикувана на:
    22/04/2024
  • Обявата е в сайта:
    8 дни
  • Тип строителство :
    Тухла - нова
Описание на имота

    Имоти София

    Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от брокер Яна Георгиева на агенция Виктория имоти от Велико Търново. ApartamentiSofia.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с брокер Яна Георгиева на агенция Виктория имоти от Велико Търново за пълни подробности и допълнителна информация.